Левски може да получи ново наказание от УЕФА заради изцепките на

...
Левски може да получи ново наказание от УЕФА заради изцепките на
Коментари Харесай

В Левски треперят за ново тежко наказание от УЕФА

Левски може да получи ново наказване от УЕФА поради изцепките на почитатели в края на реванша с Шкупи от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Около 80-ата минута на дуела пред бранш Б бяха взривени редица бомбички, а по-късно имаше пердах сред ултраси на трибуните.

Това може да докара до доста сериозна глоба и даже отчасти или цялостно затваряне на " Герена " за срещата от третия кръг против израелския Апоел Беер Шева. УЕФА към този момент наказа сините с 40 хиляди евро за произшествия от мача с Шкупи в Скопие и забрани почитатели на отбора да пътуват за идващото посещение. Освен това от евроцентралата бяха изрично постановили, че при нови такива в реванша със северномакедонците, може да се стигне до затваряне на браншове.

Първият мач против Апоел Беер Шева в Израел бе поверен на португалския рефер Мигел Ногейра. Той е дебютант в европейските клубни шампионати през сегашния сезон, като това ще му бъде едвам втори дуел. Асистенти на Ногейра ще бъдат сънародниците му Луиш Кампош и Руи Тешейра, а за четвърти рефер е избран Андре Нарсисо. Ногейра подвига приблизително по 4.5 жълти картона на мач.

УЕФА пък праща молдовеца Думитру Мунтеан за реванша на " Георги Аспарухов ". Той е на 38 години и е интернационален арбитър от 2013-а, минава за непоколебим. На 11 юли 2018 година е основен арбитър на мача от първия квалификационен кръг на Шампионската лига сред Лудогорец и северноирландския Крусейдърс, извоюван от " орлите " със 7:0. Той е свири мач на Левски, само че на отбора до 19 години - 0:5 от турския Алтънорду в Измир на 28 септември 2016-а в Младежката шампионска лига.
 Кокала след мача с Шкупи: Късметът беше на страната на Левски
Кокала след мача с Шкупи: Късметът беше на страната на Левски

Мачът бил решен още в Скопие, счита Емил Велев

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР